Gastouderopvang 'Stadstuin'

Beste ouders, Graag stel ik me even voor. Ik ben Wendy Geluk, en woon samen met mijn man en 2 zoons van 4 en 8 jaar in Tholen stad. Met onze 3 katten, hond en 3 kippen in de tuin is het een gezellige boel. Voorheen ben ik ongeveer 10 jaar met veel plezier werkzaam geweest in de kinderopvang, voornamelijk met kinderen van 0-4 jaar. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de opvang, stimuleren van de ontwikkeling en de verzorging van kinderen. Nu kies ik ervoor om als gastouder mijn eigen opvang te organiseren, omdat ik kinderen graag een rustige, vertrouwde plek wil bieden waar ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. We wonen in een ruime woning waar zowel binnen als buiten veel speelruimte is. Binnen hebben we een aparte ruimte gecreëerd voor de opvang waar de kinderen heerlijk kunnen spelen of samen gezellig een boekje lezen. We hebben een royale hal waar u de kinderwagen of Maxi-Cosi mag laten staan. Verder vind ik het ook heel leuk om creatief bezig te zijn en zullen er vaak knutselwerkjes gemaakt worden.
 
De tuin is eigenlijk een soort speeltuin, met schommel, glijbaan, trampoline en zandbak. Ook is er een ruim grasveld om lekker te spelen of te picknicken. We hechten veel waarde aan het leren in de natuur. We hebben een moestuin waar we in de zomer fruit en groente kunnen plukken. Achterin de tuin zitten de 3 kippen die ik samen met de kinderen kan voeren en af en toe eens kijken of ze al een eitje hebben gelegd.
Mocht je kind een voedselallergie hebben dan is het goed mogelijk kinderen melk-, ei- en sojavrij eten en drinken aan te bieden. Vanwege de allergie van onze eigen zoon heb ik hier al veel ervaring mee. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over mijn gastouderopvang? Neem dan gerust contact op met gastouderbureau Gastkind.
 


Bekijk alle beschikbare gastouders