Gastouderopvang Lev

Hallo allemaal! Mijn naam is Linda den Boef. Ik ben 26 jaar oud, getrouwd met William en samen hebben wij twee kinderen in de basisschoolleeftijd. We wonen in Tholen, in een fijn huis met voldoende speelruimte binnen en buiten. Ons huis staat in een rustige wijk op loopafstand van een bos en speeltuintje, waar we heerlijk kunnen spelen, ontdekken en wandelen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zichzelf goed te ontwikkelen. Dat maakt dat ik ingrijp als het nodig is maar ook kinderen zelf naar een oplossing laat zoeken waar het kan. Ik ben geïnteresseerd in “natuurlijk ouderschap” en vind het leuk om te kijken waar ik deze principes kan toepassen in mijn opvang. Ook zijn de waarden en normen van mijn christelijke achtergrond in het dagritme met de kinderen verweven.
Naast dat kinderen lekker zelf mogen spelen en ontdekken, vind ik het leuk om hun fantasie spel te stimuleren en gezellig voor te lezen.
Kortom ik wil me graag inzetten om jouw kind een geborgen en gezellige plek te bieden waar hij/zij zich thuis voelt als jij als ouder aan het werk bent.
Per januari start ik als gastouder voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar. De opvangdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. Zoekt u een betrouwbare en lieve gastouder? Neem dan eens contact op met bureau Gastkind


Bekijk alle beschikbare gastouders