Gastouderopvang "Hoeve 't Heultje"

Hallo, Ik ben Jolanda en woon samen met mijn man en twee gezellige pubers op een boerderij.  We hebben een akkerbouwbedrijf “Hoeve ’t Heultje” . Dat is tevens de naam van mijn gastouderopvang.
Op ons erf hebben we een knusse blokhut geplaatst waar ik kleinschalige opvang bied aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben we veel ruimte om samen buiten te spelen en er zijn diertjes waar de kinderen voor kunnen zorgen en van kunnen leren. Het vrije, onbezorgde buitenleven waarbij vies worden nog gewoon kan en mag, vind ik belangrijk in de groei en ontwikkeling van kinderen. Leren doe je door samen te ervaren en te ontdekken in een liefdevolle, gezellige en veilige omgeving. Knutselen, kliederen, uitgaan van de interesses en mogelijkheden van het kind zijn zaken waar ik graag op inspeel. Naast het bieden van gastouderopvang zijn wij ook een gezin dat buddy pleegzorg biedt.
Hoeve ’t Heultje ligt tussen Moerstraten en Steenbergen in. Het is makkelijk te bereiken via verschillende toegangswegen.
Zoekt u een lieve, betrouwbare gastouder en wilt u uw kinderen laten genieten van het buitenleven, kom dan gerust een keer vrijblijvend kijken.
Mijn opvang is open op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf  6.00 uur ’s morgens.
 


Bekijk alle beschikbare gastouders