Gastouderopvang 'Blije Guppies'

Hallo ouders/verzorgers,
Mijn naam is Celine en sinds april 2020 ben ik gestart als gastouder.
Samen met mijn partner heb ik 3 lieve meiden die het ook ontzettend leuk vinden om te helpen en met de gastkinderen te spelen.
Wij hebben een fijn huis in een rustige wijk met een leuke speelruimte binnen en buiten. Ook is de speeltuin op loopafstand en het bos op fietsafstand van ons huis.
 
Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich veilig en welkom voelen bij ons thuis zodat ze zichzelf in hun eigen tempo kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het stimuleren van zelfredzaamheid vind ik daar heel belangrijk bij maar ik zal zeker ingrijpen wanneer dit nodig is.
Dagelijks komen er verschillende activiteiten aan bod zoals liedjes zingen, boekjes lezen, creatief bezig zijn en dansen. Ook probeer ik dagelijks een frisse neus met de kinderen te halen en brengen we de oudste kinderen met de bakfiets naar school. Naast alle activiteiten is voor ons rust en regelmaat ook heel belangrijk, ook dit komt iedere dag terug.
 
Gastouderopvang Blije Guppies is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 6.30 tot 18.00 uur (andere tijden in overleg).
Wil je graag meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met het gastouderbureau of neem een kijkje op mijn facebook pagina: facebook.com/gastouderopvangblijeguppies
 


Bekijk alle beschikbare gastouders