Gastouder Nina

Hallo,

Ik ben Nina en ik werk inmiddels 23 jaar met groot plezier in de kinderopvang. Ik ben getrouwd met Jacob en samen hebben wij een volwassen zoon. Ik vind het belangrijk dat wanner naar je werk gaat een goed gevoel hebt over de kinderopvang. Het moet een gezellige plek zijn waar de kinderen zich welkom voelen en in hun eigen tempo verder kunnen ontwikkelen.

Ik doe veel verschillende activiteiten. Als het weer het toelaat gaan wij vaak naar een van de kindvriendelijke speeltuintjes in de buurt of nemen wij een kijkje bij de paarden of schapen die in de wei staan. Bij slecht weer is het leuk om ook binnen je energie kwijt te kunnen door bijvoorbeeld te dansen, lekker te hinkelen op het speelkleed of met een grote ballon te spelen. Natuurlijk kan er ook gespeeld worden in onze afgesloten tuin met o.a. een water- en zandtafel en schommel.

Er is voor kinderen van iedere leeftijd educatief speelgoed aanwezig en er wordt zo nodig speelgoed bijgekocht. Ik heb voor de kinderen een gezellige speelplek. Hier kunnen de kinderen met afwisselend speelgoed hun fantasie uitleven. Er wordt elke dag voorgelezen, goed voor de taalontwikkeling maar ook gewoon omdat het gezellig is.

Voor ieder kind heb ik een eigen slaapkamer beschikbaar zodat ze lekker tot rust kunnen komen om hierna met nieuwe energie weer te gaan spelen. Mocht je meer informatie over mij willen kan dat via Gastkind maar het kan ook via mijn eigen website: www.gastouderopvangnina.nl. Je bent altijd welkom een vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 


Bekijk alle beschikbare gastouders