Gastouder Amber

Mijn naam is Amber en ben getrouwd met Brain, we wonen in de wijk Borgvliet samen met ons dochtertje Vanessa en een klein hondje.Ik ben een aantal jaar kraamverzorgster geweest en ben dit jaar gestopt aangezien de combinatie met een dochtertje en het onregelmatig werken erg moeilijk te combineren is.  
Ik wil heel graag met kinderen blijven werken en het leek me ontzettend leuk om gastouder te worden! Door de kleinschaligheid kan ik de kinderen veel persoonlijke aandacht geven en kunnen ze zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Graag wil ik de kinderen een warme huiselijke omgeving bieden met veel gezelligheid.
Ook vind ik activiteiten erg leuk om met kinderen te doen, denk bijvoorbeeld aan,lekker naar buiten gaan (in de omgeving waar ik woon zijn veel speeltuintjes).Liedjes zingen, spelletjes spelen, knutselen, boekjes lezen enz. Ik houd natuurlijk ook rekening met de kleintjes en de activiteiten dat ze wel de 3 R’s  mee krijgen ( rust, reinheid en regelmaat). Verder ben ik erg flexibel en zijn alle mogelijkheden bij mij bespreekbaar! (Vaste dagen opvang of flexibele opvang). Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u gerust informeren bij gastouderbureau Gastkind of u kunt mij mailen of bellen.

Tel: 0643523758
Email: amber_vanaalzum@live.nl
U mag ook altijd vrijblijvend kennis komen maken.
Misschien tot snel!
Groetjes, Amber
 


Bekijk alle beschikbare gastouders