Gastouder Amber

Mijn naam is Amber en ben getrouwd met Brain. We wonen in de wijk Borgvliet samen met ons dochtertje Vanessa (2018), zoontje Milan (2021) en een klein hondje. Ik ben een aantal jaar kraamverzorgster geweest, hier ben ik in 2018 mee gestopt aangezien de combinatie met een dochtertje en het onregelmatig werken erg moeilijk te combineren is.  
Ik wilde heel graag met kinderen blijven werken en het leek me ontzettend leuk om gastouder te worden. Door de kleinschaligheid kan ik de kinderen veel persoonlijke aandacht geven en kunnen ze zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Graag wil ik de kinderen een warme huiselijke omgeving bieden met veel gezelligheid.
Ook vind ik het erg leuk om activiteiten met kinderen te doen, denk bijvoorbeeld aan lekker naar buiten gaan (in de omgeving waar ik woon zijn veel speeltuintjes), liedjes zingen, spelletjes spelen, knutselen, boekjes lezen enz. In mijn dagprogramma houd ik rekening met de structuur en het ritme van de jonge kindjes om zo de rust, reinheid en regelmaat te kunnen waarborgen. Mijn dochter gaat sinds het jaar 2022 naar school waardoor ik elke dag heen en weer moet naar de Lodijke! Ik heb een mooie bakfiets waarmee ik de kindjes veilig kan vervoeren.Ik ben beschikbaar voor vaste dagen opvang! Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u gerust informeren bij gastouderbureau Gastkind of direct contact met mij opnemen.

Groetjes Amber

tel.nr: 06 43523758
email: amber_vanaalzum@live.nl


 


Bekijk alle beschikbare gastouders