Gastouder worden bij Gastkind

Gastkind is een bureau dat op een professionele manier bemiddelt in kwalitatief goede opvang voor een eerlijke prijs. Een bureau waar zowel ouders, kinderen maar ook jij als gastouders zich welkom voelen. Een bureau dat zijn ervaring en kennis inzet om ervoor te zorgen dat je vooral veel energie kunt steken in de opvang van je gastkinderen. Gastkind draagt zorg voor de zakelijke kant en biedt je een veelzijdige ondersteuning.

Wat kunt je van Gastkind verwachten:
 

  • advies in een goed uurtarief en zorgt voor de facturering aan de ouders;
  • zorgt voor de werving van nieuwe opvang;
  • hecht veel belang aan een persoonlijke benadering en neemt het vak gastouder serieus. We bespreken regelmatig hoe de opvang verloopt. Op aanvraag kan er extra pedagogische ondersteuning in de vorm van advies en observatie geboden worden en als je vragen hebt kunt je altijd contact met ons opnemen;
  • duidelijke richtlijnen voor de ouders met betrekking tot de opvang, bijkomende kosten, medische zaken, uitbetaling, opzegging enz. Je hoeft hierover niet in discussie met de ouders van het kind;
  • bemiddelt in geval van problemen of conflictsituaties met de ouders;
  • houdt je op de hoogte van veranderingen binnen gastouderopvang en biedt je regelmatig de gelegenheid je deskundigheid verder uit te breiden.
 

Verdiensten bij Gastkind


Voor 2022 is de advies uurvergoeding per uur per kind € 5,50 excl. eten/drinken en € 5,75 incl. eten/drinken, maar je mag ook zelf jouw uurvergoeding vast stellen. Je voert per kind maandelijks digitaal de opvanguren in bij de maandstaten. Gastkind betaalt deze uren aan je uit. Zelf draag je zorg voor de aangifte inkomstenbelasting. Gastkind voorziet je van informatie over de mogelijke beroepskosten die je als aftrekposten mag opgeven. Het kan voor jou als gastouder fiscaal aantrekkelijk zijn als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Dan heb je recht op zelfstandigen- en startersaftrek. Gastkind vertelt je daar graag meer over.

Wil je graag weten wat Gastkind je te bieden heeft? Stel hier je vraag of neem contact op. Gastkind helpt je graag verder!