Ouders referenties

Ik zou gelijk weer voor een gastouder kiezen mocht ik opnieuw voor de keuze staan. Onze kinderen komen heel graag bij haar, ze is open en toegankelijk en staat altijd voor ons klaar. Ze biedt altijd net iets meer dan je eigenlijk zou mogen verwachten. Ze past zich moeiteloos aan aan de kinderen en geeft ons het gevoel dat we altijd weten hoe onze kinderen in hun velletje zitten.
Tamara, moeder van twee kinderen 5 en 2 jaar

"Eerlijk gezegd vond ik het best moeilijk om ons kindje weg te brengen toen ik weer moest gaan werken. Maar onze gastouder gaat zo liefdevol met haar om en neemt onze wensen heel serieus. Als ik haar op het einde van de dag op kan halen, ligt ze heerlijk tevreden te spelen in de box en hoor ik hoe het die dag verlopen is. Het vertrouwen is daardoor snel gegroeid, wij zouden niet anders meer willen."
Carina, moeder van een baby

"Voor ons is de flexibiliteit van de gastouder echt een uitkomst. Sta je 's avonds als ouder in de file, dan is een telefoontje naar de gastouder voldoende om te zeggen dat je wat later bent en je kind schuift gewoon aan tafel om alvast daar mee te eten,dat scheelt echt een heleboel stress."
Mark, vader van twee kinderen 5 en 8 jaar oud

"Als ik Max 's morgens bij Isabella breng, dan steekt hij zijn handjes al naar haar uit. We kletsen nog wat. Max begint midden in het gesprek te zwaaien. Dus ga ik maar, dan kan hij ook lekker aan zijn dag beginnen. Gastkind heeft een gastouder uitgezocht die bij ons past."
Annemieke, moeder van 1 kind van 2 jaar oud